Chiro aan de meisjeshemen voor iedereen!

Tsjonge jonge

Naar aanleiding van de Titan Run zal de Strandweg richting onze jongenshemen morgen afgesloten zijn van 10-18u. Daarom houden we met ALLE JONGENS chiro aan de MEISJESHEMEN!

We houden om 14u formatie, dus kom op tijd. Kom met de fiets of zet je zoon af aan de parking op de Brulens. We hebben niet graag dat je de volledige oprit oprijdt, want dat brengt de veiligheid van andere leden in gevaar.

De groeten thuis en tot morgen! 
Chiro Gierle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>