Alle berichten van Anne Simons

PANNENKOEKENSLAG TIPTIENS

Hallo lieve chirovrienden!

Na jaren van afwezigheid zijn we eindelijk terug met onze heuse pannenkoekenslag! Zondag 13 mei zijn jullie allemaal welkom aan de meisjeshemen te Gierle.

Pannenkoekenslag

Naast overheerlijke pannenkoeken met suiker, siroop, ijs, choco en krieken hebben wij ook een ruim assortiment aan koude en warme dranken! Omdat wij jullie zo graag zien, duiken onze tip10’s speciaal voor jullie de keuken in om kei lekkere cake te maken. Die zal dus ook verkrijgbaar zijn op onze pannenkoekenslag (hmmmmmmmm).

Dit alles is te verkrijgen aan democratische prijzen! Jullie zijn welkom vanaf 16u en het zal duren tot 20u. Je kan dus gemakkelijk je kleine kapoen komen ophalen op de Chiro en ineens een lekkere pannenkoek op ons terras eten.

Klik hier voor het facebookevenement.

Hopelijk zien we jullie dan!

xxx De tip10’s

Malpertuus 2018

 

Malpertuus

 

Zaterdag is het zover!! De enige echte tentfuif van Chiro Gierle: MALPERTUUS

Met de tropische temperaturen die in aantocht zijn, is er toch geen betere manier om te komen afkoelen met een frisse pint of fruitige cocktail?! En dan nadien weer op te warmen door uw benen los te gooien op de muziek van een heel stel zalige DJ’s.

VVK is nog steeds te verkrijgen bij de aspi’s en leiding, maar je kan ook steeds aan de kassa nog binnen (tot er geen plaats meer is).

 8-)  FEELIN’ LUCKY?!  8-) 

Waag dan nog snel een kans om gratis tickets en bonnetjes te winnen. Wat moet je doen? Klik op deze link en volg de beschreven stappen.

Tot zaterdag, feestbeesten!